BORDEAUX - De selectie van PSV is geheel fit voor de Champions Leaguewedstrijd tegen Bordeaux. Op de laatste training voor het duel tegen de Fransen konden alle achttien spelers voluit trainen. Ook Ibrahim Afellay, die de laatste weken last had van de naweeën van een hersenschudding, nam volop deel aan de oefensessie.

PSV mist in Frankrijk wel Cocu, Farfan, Kluivert en Culina. Dat viertal is niet meegereisd. Koeman denkt ondanks het gemis van de spelers een kans te maken op de overwinning. "We gaan niet het veld met het idee om doelpunten te voorkomen, maar juist om doelpunten te maken. We hebben de intentie om te winnen," aldus de coach.

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Kromkamp, Alex, Salcido en Lamey; Aissati, Mendez, Simons en Väyrynen; Tardelli en Koné.

Kluivert

De knieblessure van Patrick Kluivert lijkt mee te vallen. De spits liet het gewricht dinsdag onderzoeken in het Amsterdam Medisch Centrum en daaruit bleek geen forse schade.

Eerder bekeken Eindhovense artsen de knie al. Volgens technisch manager Stan Valckx heeft Kluivert last van kraakbeen letsel.

De spits hervat aan het einde van de week de training. Het is nog onduidelijk wanneer hij weer inzetbaar is in het eerste elftal van de landskampioen.