ROTTERDAM - De supportersvereniging van Feyenoord (FSV) voelt zich in de steek gelaten door de directie van de Rotterdamse eredivisieclub. In een brief aan de directie eist de FSV maandag een reactie op een eerder ingediende motie van wantrouwen tegen de raad van commissarissen, voorzitter Jorien van den Herik en het gevoerde financiële beleid.

Het bestuur van de FSV verwijst maandag naar de laatste Supporters Platformbijeenkomst op 29 augustus, toen een motie van wantrouwen tegen het beleid van onder meer Van den Herik veel bijval kreeg.

De voorzitter liet vervolgens in een ingezonden brief in het Algemeen Dagblad weten dat hij wel met een groep supporters om de tafel wilde zitten, zolang de groep niet te groot zou zijn.

Uitgesproken

"De supporters hebben zich duidelijk uitgesproken en verwachten een reactie. Tot op heden, drie weken later, hebben wij over deze gehele kwestie nog geen enkele reactie van u mogen ontvangen. We willen vernemen hoe de huidige stand van zaken is", schrijft de supportersvereniging maandag aan de directie. Ook dat de Feyenoord Rotterdam NV in geen enkel medium melding maakt van de door de supporters gevoerde protestacties, steekt het officiële legioen.