BERLIJN - Hertha BSC en Fulham mogen beide nog dromen van Europees overwinteren. De Duitsers, getraind door Huub Stevens, wonnen op eigen veld met 2-1, een uitslag waarmee ook de Engelsen konden leven.

Trainer Huub Stevens had drie dagen na de nederlaag van Hertha BSC tegen Werder Bremen eindelijk weer een tevreden gevoel over zijn elftal. "Er is met hartstocht gevoetbald, in tegenstelling tot zaterdag. We hebben van een sterke ploeg gewonnen, alleen de tegengoal baart me zorgen. Het wordt nog een hele klus over veertien dagen,'' aldus Stevens.

Van der Sar

Hertha, met de Nederlander Van Burik in de basis, kwam na een klein half uur op voorsprong. Fulham-doelman Van der Sar zag er niet goed uit bij de hoekschop van Marcelinho die door Beinlich met het hoofd tot een doelpunt werd omgezet. Het was het enige zwakke moment van de verder goed keepende doelman van Oranje.

Acht minuten na rust bracht Marlet Fulham weer naast Hertha. Het duel werd beslist door een eigen doelpunt van Sava; Van der Sar trof geen blaam. Het duel stond onder leiding van de Nederlander Van Egmond.

Paris Saint-Germain - Boavista

Paris Saint-Germain versloeg Boavista met 2-1. De Parijzenaars leidden na ruim een kwartier met 1-0 dank zij een treffer van Nyarko. Twee overtredingen binnen drie minuten van Dehu brachten de thuisploeg terug tot tien man. Het leek Paris Saint-Germain niet te deren, want vlak voor rust verzorgde Fiorese de 2-0. Claudio bezorgde de Portugezen een kwartier voor tijd alsnog een kansrijke uitgangspositie voor de return.