AMSTERDAM - Martin Jol kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen Manchester United. De trainer van Tottenham Hotspur ziet het zware uitduel als een uitgelezen mogelijkheid iets recht te zetten na de teleurstellende start van het seizoen. "Ik wil dat onze supporters weten dat we vastbesloten zijn onze prestaties te verbeteren", benadrukt de Nederlandse oefenmeester.

Tottenham verloor in de Premier League twee van de eerste drie duels, terwijl de ploeg vorig seizoen nog op de vijfde plaats eindigde. En volgens Jol zijn de Spurs er in de zomermaanden zeker niet op achteruit gegaan. "Daarom heb ik er nog alle vertrouwen in dat we onze prestaties van afgelopen seizoen kunnen verbeteren. Als ik naar mijn selectie kijk, zie ik dat we voor elke positie minimaal twee goede spelers in huis hebben."

De ploeg uit Londen versterkte zich de voorbije maanden met onder meer Dimitar Berbatov, Didier Zokora en Pascal Chimbonda. Toch staan de Spurs slechts op de veertiende plaats. Manchester United staat na drie duels zonder puntverlies bovenaan.