AMSTERDAM - AC Milan overweegt een bod uit te brengen op Ronaldo van Real Madrid. De Italiaanse club zou donderdag een informeel gesprek hebben gevoerd met de Koninklijke. Uitkomst van het gesprek zou zijn dat de Madrilenen hebben toegezegd de Braziliaanse spits voor vijftien miljoen euro van de hand te willen doen.

Milan zoekt nog naar een vervanger voor de naar Chelsea vertrokken Andriy Shevchenko. Pogingen om Hernán Crespo, Zlatan Ibrahimovic, Luca Toni, Ferando Torres of Ruud van Nistelrooy naar het San Siro-stadion te halen mislukten. Hoewel Milan en Real Madrid flink met elkaar overhoop lagen over een transfer van de Milanees Kaká, is Real niet van plan de hoofdprijs voor Ronaldo te vragen. De 29-jarige spits lijkt door de komst van Van Nistelrooy overbodig in de Spaanse hoofdstad.

De transfer van Ronaldo naar Milan zou nog afhangen van een ultieme poging om Ferando Torres alsnog los te weken bij Atlético Madrid of Adriano van Internazionale over te nemen. Als de clubs deze aanvallers niet laten gaan, zou Milan besluiten Ronaldo aan te trekken.