AMSTERDAM - Volgens de Engelse krant The Mirror is PSV-verdediger André Ooijer in verregaande onderhandelingen met het Engelse Blackburn Rovers. Rovers manager Mark Hughes zou dit weekend met de stopper gesproken hebben. Naast Blackburn heeft ook Portsmouth interesse getoond in de international. Hatem Trabelsi en Chelsea-spits Hernán Crespo zijn ook in gesprek met potentiële nieuwe werkgevers.

Hatem Trabelsi onderhandelt met Manchester City over een meerjarig contract. De rechtsback verliet afgelopen seizoen Ajax, maar heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De markt voor internationale transfers sluit op 31 augustus

"We zijn in gesprek met Trabelsi", vertelt manager Stuart Pierce op de website van Manchester City. "Er is nog geen overeenstemming maar ik ben hoopvol gestemd. Hij is een speler met veel kwaliteit."

Crespo

Hernán Crespo speelt komend seizoen voor Inter Milaan. De 31-jarige aanvaller van Chelsea wordt maandagmiddag bij de Italiaanse club gepresenteerd, meldt de Britse omroep BBC. De Argentijn zou genoegen nemen met een lager salaris om de transfer mogelijk te maken. Hij tekent naar verluidt voor twee seizoenen bij de nerazzuri.

Crespo kondigde onlangs aan naar de Serie A te willen terugkeren, omdat hij heimwee heeft naar het leven in Italië. Ook zou het Italiaanse voetbal hem beter liggen dan de Engelse speelstijl. Chelsea liet daarop weten begrip te hebben voor de keuze van de Argentijn, maar dat hij alleen uit Londen mag vertrekken bij een 'passende' aanbieding.

De aanvaller speelde ook in het seizoen 2002-2003 bij Inter. Hij tekende daarna bij Chelsea, maar keerde na één seizoen terug naar de Serie A. De spits kwam toen op huurbasis uit voor AC Milan.