AMSTERDAM - Alex Ferguson twijfelt of hij nog een extra spits naar Manchester United moet halen. De Engelse voetbalclub raakte vorige week doelpuntenmaker Ruud van Nistelrooy kwijt aan Real Madrid.

Manager Ferguson beschikt momenteel over de aanvallers Wayne Rooney, Louis Saha, Giuseppe Rossi, Ole Gunnar Solskjaer en Alan Smith. Laatstgenoemde keert pas over drie weken terug in de selectie omdat hij herstelt van een gebroken been. "We hebben genoeg aanvallende mogelijkheden in de ploeg, maar we moeten niet aan het begin van het seizoen met blessures te maken krijgen", stelt de trainer op de website van zijn club. "Een blessuregolf heeft ons vorig seizoen ook parten gespeeld."

Manchester United heeft een of twee aanvallers op het oog die het mogelijk wil contracteren. "Er lopen niet veel centrumspitsen rond die we echt willen hebben", zegt Ferguson. De Engelse krant The Independent meldde eerder deze week dat Man United bij Feyenoord heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om Dirk Kuyt te contracteren. De Rotterdamse club ontkende echter met de Engelsen gesproken te hebben.