ALKMAAR - De vorige week bij AZ ontslagen trainer Henk van Stee heeft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst in de voetballerij. De oefenmeester sprak donderdag samen met zijn advocaat uitvoerig met de Alkmaarse clubleiding. Beide partijen praten binnenkort verder.

Henk van Stee is in het bezit van een contract dat hem tot de zomer van 2007 aan AZ verbindt. De overeenkomst is ook geldig wanneer hij zoals nu het geval geen hoofdtrainer meer is. Van Stee zou dan aan de slag kunnen gaan als directeur technische zaken.

Onduidelijk is welke taken aan deze functie zijn verbonden. AZ heeft namelijk Martin van Geel aangetrokken als directeur. Hij is samen met de nieuwe coach Co Adriaanse eveneens verantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid.

Volgens Eric Vilé hebben beide partijen de intentie om met elkaar verder te gaan. De advocaat van Van Stee spreekt tegen dat beide partijen geen overeenstemming hebben kunnen bereiken over een afkoopsom. AZ wil weinig kwijt over de inhoud van de gevoerde gesprekken. "We onderzoeken hoe we met elkaar verder kunnen gaan. Meer wil ik echt niet kwijt", aldus een woordvoerder.