ROME - Milaan is ook na de zevende speeldag in de Serie A de voetbalstad van Italië. Internazionale bleef koploper door een regelmatige 2-0-zege bij Como. AC Milan was op eigen veld baas over Reggina: 2-0. De eerste belager komt uit Turijn: Juventus versloeg Modena met zuinige cijfers: 0-1.

Inter, over anderhalve week tegenstander van Ajax in de Champions League, besliste het duel in Como na de pauze. Vieri maakte op aangeven van Conceicao zijn zevende treffer van het seizoen. Het tweede doelpunt kwam op naam van de Uruguyaan Recoba. Inter heeft nu negentien punten en is samen met Juventus de enige nog ongeslagen ploeg in de Serie A.

Rivaldo

AC Milan volgt de stadgenoot op drie punten. De ploeg van coach Ancelotti herstelde zich van twee opeenvolgende nederlagen - tegen Chievo en in de Champions League tegen Lens - met een 2-0-thuiszege op Reggina. Inzaghi en Rivaldo waren de doelpuntenmakers. De goal van Inzaghi was zijn honderdste in de Serie A en viel uit de rebound van een door doelman Castellazzi gekeerde strafschop van Rivaldo. Clarence Seedorf werd twintig minuten voor tijd vervangen door Serginho.

Juventus

Juventus, afgelopen dinsdag nog de baas over Feyenoord, behaalde een zuinige overwinning bij Modena. De enige treffer kwam op naam van Del Piero die een kwartier voor tijd met het hoofd scoorde. Edgar Davids ontbrak wegens nekklachten.

Met tien man en een 2-0-achterstand leek AS Roma zondag tegen Perugia af te stevenen op de derde nederlaag van het seizoen. Ze Maria en Miccoli hadden de bezoekers op voorsprong gezet. Doelman Antonioli had het veld kort voor rust met een rode kaart op zak moeten verlaten. De Romeinen slaagden er desondanks in een punt over te houden aan het duel. Panucci en Totti, woensdag nog matchwinnaar bij Real Madrid, waren de doelpuntenmakers.

Lazio

Voor Lazio was de Joegoslaaf Stankovic de grote man. Corradi had de ploeg zonder de met een lichte knieblessure kampende Jaap Stam kort voor de pauze op voorsprong gezet, maar binnen een minuut was het via Atzori al weer gelijk. Stankovic besliste het duel in de tachtigste minuut.