AMSTERDAM - Edgar Davids heeft nog geen besluit genomen over zijn sportieve toekomst. De 33-jarige middenvelder vertelde zondag voor de Engelse omroep BBC dat hij niet zeker weet of hij volgend seizoen nog bij zijn huidige club Tottenham Hotspur speelt. Hij denkt serieus na over een terugkeer naar Nederland.

In verscheidene media is de laatste weken gespeculeerd dat Davids volgend seizoen terugkeert bij Ajax. De beslissing daarover valt hem zwaar. "Ik ben erg gelukkig bij Tottenham Hotspur en we hebben een geweldige ploeg. Aan de andere kant denk ik er ook vaak over om terug naar huis te gaan." De middenvelder heeft bij de ploeg van trainer Martin Jol nog een contract voor een jaar.

Davids maakte op 6 september 1991 zijn debuut in het eerste van Ajax in de competitiewedstrijd tegen RKC. In 1996 verhuisde hij naar de Italiaanse competitie, waar hij uitkwam voor AC Milan en Juventus. Twee seizoenen geleden speelde hij een half jaar voor Barcelona. Na een mislukt jaar bij Inter Milaan stapte de 74-voudige international vorig jaar over naar Tottenham Hotspur.