ROTTERDAM - Dirk Kuijt weet nog niet of hij volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract bij de Rotterdamse club. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, wil de spits wellicht een volgende stap in zijn loopbaan maken.

"Ik ga na een nederlaag tegen Ajax geen overhaaste beslissingen maken", verklaarde de spits zondag na de nederlaag (4-2). "Dat zou heel stom zijn. Ik vind Feyenoord een fantastische club. Ik hou ook van dit publiek. We staan met 3-0 achter tegen Ajax en nog zingen ze hun strot kapot."

Pijn

Kuijt: "Maar ik heb hier nu drie jaar gevoetbald. Ik heb helemaal niets gewonnen. Dat doet pijn. Ik weet ook niet of we volgend seizoen wel iets kunnen winnen. Feyenoord speelt weer niet in de Champions League. Dat maakt het allemaal niet makkelijker voor de club."

Verwerken

"Ik zal echt niet zo maar vertrekken bij Feyenoord. Daarvoor moet echt een hele mooie club naar me toekomen. Dat is nu ook nog niet het geval. Als dat wel gebeurt? Dan moet ik eens heel goed nadenken. Ik heb heel veel aan Feyenoord te danken. Dat besef ik heel goed. Ik wil echter ook een keer in de Champions League spelen. Ik weet het dus allemaal nog niet. Dat hoeft ook niet. Laat ik nu eerst maar eens die nederlaag tegen Ajax verwerken. Dat zal niet meevallen."