EINDHOVEN - Het is hoogst onzeker of PSV-doelman Gomes zaterdag in het competitieduel met Willem II in Tilburg onder de lat staat. De 25-jarige goalie kampt met een rugblessure. Mocht de Braziliaan de wedstrijd tegen de Tilburgers niet halen, dan neemt tweede doelman Edwin Zoetebier zijn plaats in.

Overigens is de Eindhovense club nog steeds met Gomes in gesprek over contractverlenging. Het Braziliaanse Corinthians heeft al enige tijd interesse in de keeper, maar is voorlopig afgehaakt vanwege de gevraagde transfersom van negen miljoen euro, meldt De Telegraaf zaterdag.

Naast het mogelijke ontbreken van de Braziliaan mist de vertrekkende trainer Guus Hiddink zaterdagavond de langer geblesseerden André Ooijer en John de Jong.

Willem II kan in het duel met de Eindhovenaren geen beroep doen op de geblesseerde Oscar Moens en de geschorste Frank van der Struijk. De club maakte tevens bekend dat de aflopende contracten van Oscar Moens, Martijn Reuser, Jos van Nieuwstadt en Hans Denissen niet worden verlengd.