AMSTERDAM - Ruud van Nistelrooy vertrekt bij Manchester United. Dat heeft zijn broer Ron zondag gezegd tegen supporters van de Engelse club, meldt de Engelse krant The Sun woensdag.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Volgens de krant heeft Ron zondag voor de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd van Manchester tegen Newcastle United het vertrek van de aanvaller bekendgemaakt in een pub. Op de vraag van een supporter of Ruud de club verlaat, antwoordde Ron dat zijn broer helaas geen toekomst meer heeft op Old Trafford.

In het verleden ontkende Ron altijd alle geruchten over een mogelijke transfer van 'Van The Man'. De Brabander is vaak gezien onder Manchester United-aanhangers en houdt zich weinig op in de viploges van de club. Zijn 29-jarige broer zit de laatste weken veelal op de reservebank en zou in onmin leven met trainer Alex Ferguson.

Clubs als AC Milan, AS Roma en Tottenham Hotspur zijn erin geïnteresseerd de voormalige spits van PSV volgend seizoen in te lijven. Volgens The Sun doet Tottenham binnenkort een bod van zeven miljoen pond (10,2 miljoen euro) op Van Nistelrooy.