EINDHOVEN - Het is hoogst onzeker of Michael Reiziger dinsdagavond met PSV kan meespelen in de Champions League tegen Fenerbahçe. De rechtsback raakte zondagochtend op de uitlooptraining na het duel tegen NAC Breda geblesseerd aan zijn enkel en kon maandag niet met de groep meetrainen. "Er staat een groot vraagteken achter zijn naam", aldus trainer Guus Hiddink.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De oefenmeester neemt pas vlak voor de wedstrijd een definitieve beslissing over het meespelen van de ex-international. Naast Reiziger zijn ook Afellay en Ooijer lichtgeblesseerd. Ook Ooijer heeft last van zijn enkel, Afellay kampt al een tijdje met allerlei kleine pijntjes. Hiddink heeft goede hoop dat beide spelers dinsdag inzetbaar zijn.

Beasley

De medische staf van PSV probeerde de afgelopen weken alles om Beasley fit te krijgen voor de cruciale wedstrijd tegen Fenerbahçe.

De snelle Amerikaanse aanvaller zou een welkome aanvulling zijn geweest in de smalle selectie van de Eindhovenaren. Hiddink besloot maandag een streep door diens naam te halen. Beasley is weliswaar bijna genezen van een hamstringblessure, maar de oefenmeester wil geen risico's nemen met de gezondheid van de vleugelspits.

Vermoedelijke opstelling: Gomes; Lucius, Alex, Ooijer en Lamey; Afellay, Simons en Cocu; Farfan, Vennegoor of Hesselink en Robert.