GELSENKIRCHEN - PSV verloor woensdagavond voor de tweede keer een uitwedstrijd in de Champions League. Na Fenerbahce was ook Schalke 04 met 3-0 te sterk. "Het klinkt raar maar net als tegen de Turken hadden we ook vandaag mogelijkheden om een goed resultaat neer te zetten", aldus trainer Hiddink.

Bekijk video: Modem/ Breedband

"Voetbal blijft een raar spel. Tegen AC Milan werden we in San Siro soms helemaal weggespeeld maar komen we wel weg met een gelijkspel. Tegen Fenerbahce en Schalke doen we aardig mee, maar we verliezen met 3-0."

Hiddink constateerde terecht dat Sibon geen strafschop veroorzaakte. "De scheidsrechter had niet mogen fluiten. Daarbij hadden wij ook een strafschop verdiend. Een verdediger van hun stopt een inzet van Vennegoor of Hesselink met zijn arm."

Hiddink: "Al met al hebben we ongelukkig verloren. Er is nog niets aan de hand. We moeten wel de thuiswedstrijd tegen Fenerbahce winnen. Gelukkig hebben we bewezen dat we voor eigen publiek vaak goed in de Champions League presteren."

Ooijer

We zijn niet echt aan voetballen toegekomen", constateerde verdediger Andre Ooijer van PSV woensdagavond na de ruime nederlaag tegen Schalke 04 (3-0) in de Champions League. Kobiashvili maakte alle treffers voor de Duitsers.

Twee van de drie doelpunten maakte Kobiashvili vanaf elf meter. Ooijer veroorzaakte de eerste strafschop. "De scheidsrechter mag fluiten. Maar ik kan mijn handen er natuurlijk niet afhakken", aldus de verdediger.

Domper

"Deze nederlaag is een enorme domper. Maar gelukkig hebben we het nog in eigen hand. Bij een overwinning op Fenerbahce plaatsen we ons nog gewoon voor de tweede ronde."

Ooijer: "Tegen Schalke 04 zijn we in de eerste helft niet echt aan voetballen toe gekomen. In de tweede helft ging het iets beter maar na die 2-0 was het gewoon afgelopen. Deze nederlaag komt best wel aan. Gelukkig kunnen we ons tegen Fenerbache nog revancheren."