BARCELONA - Ronaldinho heeft FC Barcelona weer eens gered. De Braziliaanse vedette opende woensdagavond de score tegen Málaga, dat ten koste van een serie gele kaarten op 0-0 leek aan te sturen.

Hij benutte tien minuten voor tijd een strafschop. Larsson maakte er vervolgens, dik verdiend, nog 2-0 van. Van Bommel stond zoals verwacht in de basis op de plaats van de geblesseerde Portugees Deco. Van Bronckhorst ontbrak.

Real

Real Madrid verloor weer. De Madrilenen gingen uit bij Deportivo La Coruña ten onder met 3-1. In de stand van de Primera Division staat Real inmiddels op de vijfde plaats met vijftien punten, drie minder dan lijstaanvoerder Osasuna.

Villareal

Villarreal won, zonder Kromkamp, in Sevilla met 3-2 van Betis. Riquelme maakte twintig minuten voor tijd de beslissende treffer.

De thuisclub speelde op dat moment al met tien man. Joaquin kreeg rood. Melli volgde hem tien minuten later naar de kleedkamer, waarschijnlijk omdat hij de scheidsrechter beledigde.

Het hooggeklasseerde Celta de Vigo verloor in een harde wedstrijd met 1-0 bij Mallorca. De Italiaan Doni maakte vlak na rust het enige doelpunt.