MILAAN - Jefferson Farfan lijkt fit genoeg om woensdagavond met PSV mee te kunnen doen in de Champions-Leaguewedstrijd tegen AC Milan. De Peruviaanse aanvaller kwam geblesseerd terug van een interland tegen Bolivia, maar hij kon dinsdagavond, tijdens de afsluitende training in San Siro, gewoon met de Eindhovense selectie meetrainen.

Coach Guus Hiddink hield echter nog een slag om de arm maar was na de training van dinsdagavond positief gestemd. Volgens de trainer is Farfan een speler die altijd graag wil en om die reden soms te overhaast beslissingen neemt. "Hij mag in ieder geval niet teveel schade oplopen voor de komende wedstrijden."

Flexibel

Hiddink wilde nog niet aangeven op welke manier hij AC Milan woensdagavond wil bespelen. Hij overweegt in ieder geval de mogelijkheid om met één spits minder aan te treden, zeker als Farfan onverhoopt niet kan spelen. "Daarin moeten we flexibel zijn", aldus de trainer. "In dat geval is het een mogelijkheid om het middenveld extra te bezetten."

Zorgen maakte de oefenmeester zich dinsdagavond niet, ondanks zijn smalle selectie (slechts zeventien spelers), de twijfelgevallen (Farfan en de teruggekeerde Sibon) en een drietal jeugdspelers in zijn spelersgroep. Daarnaast kan hij de geschorste Jan Vennegoor of Hesselink niet opstellen.

Puzzelen

"Je moet nooit bij de pakken neer gaan zitten. Ik vind het wel leuk om te puzzelen. Er zijn altijd mogelijkheden. We hebben in ieder geval verschillende scenario's achter de hand."

Vermoedelijke opstelling van PSV: Gomes; Reiziger, Alex, Ooijer en Lamey; Afellay, Simons en Cocu; Beasley, Robert en Farfan.