EINDHOVEN - PSV hoopt woensdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan een beroep te kunnen doen op Jefferson Farfan. De Peruviaan heeft last van een blessure aan zijn hiel en kon maandag nog niet met de selectie meetrainen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

"Als hij wil gaan spelen, moet hij dinsdag trainen", aldus trainer Hiddink. "Over hem nemen we pas op het laatste moment een beslissing en we nemen geen domme risico's."

Wissel

Farfan kwam vorige week geblesseerd terug in Eindhoven na een interland met Peru tegen Bolivia. In de 60e minuut raakte de aanvaller, nadat hij al twee had gescoord, geblesseerd en vroeg hij om een wissel.

"Maar hij mocht er niet uit", zei Hiddink. "Dat is natuurlijk een vreemde zaak. Ik heb geprobeerd contact te krijgen met de bondscoach van Peru, maar daar ben ik nog niet in geslaagd."

Nekhernia

Tegen AC Milan kan PSV wel weer een beroep doen op Michael Reiziger die is hersteld van een blessure. Ook Gerald Sibon reist met de groep mee naar Italië, mits hij maandagavond na zijn rentree in het tweede elftal van de Eindhovenaren geen terugslag krijgt. Sibon was lang uitgeschakeld door een nekhernia.

Omdat Koné en Culina nog niet inzetbaar zijn in Europese wedstrijden en de ziekenboeg van de club nog altijd goedgevuld is, vertrekt PSV dinsdag met een selectie van 17 spelers naar Milaan.