JEREVAN - Tim de Cler is toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. De speler van AZ vervangt Giovanni van Bronckhorst die het eerstvolgende duel van het Nederlands elftal is geschorst. De linkerverdediger kreeg in het duel met Armenië een gele kaart en mist daardoor de wedstrijd tegen Andorra, die woensdag in Eindhoven wordt gespeeld.

De Cler is de enige wijziging in de selectie van het Nederlands elftal. Roy Makaay ondervindt nog steeds te veel hinder van de knieblessure die hij afgelopen week tijdens de training in een duel met Theo Lucius opliep. De medische staf van Bayern München heeft de spits een brace aangemeten.

Arjen Robben heeft goede hoop dat hij op tijd fit is voor het duel met Andorra. De linksbuiten herstelt van een enkelblessure en bekeek de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Armenië vanaf de tribune. Mede met het oog op het slechte speelveld wilde bondscoach Van Basten geen risico met Robben nemen.

Jan Kromkamp, Denny Landzaat en Dirk Kuijt kunnen zich tegen Andorra geen gele kaart meer permitteren. Ze missen anders de uitwedstrijd op 8 oktober tegen Tsjechië.