TURIJN/MILAAN - Juventus is zondag de Italiaanse competitie overtuigend begonnnen. In Turijn versloeg de regerend kampioen, woensdag de eerste tegenstander van Feyenoord in de Champions League, Atalanta met 3-0.
Feyenoord

Grote man was Del Piero met twee treffers. In de 27e minuut benutte hij een strafschop en zeven minuten later scoorde hij op aangeven van Nedved. Invaller Fresi luisterde zijn debuut op met een treffer in de laatste minuut.

Inter

Internazionale, een van de tegenstanders van InterTorinoLazioChievoVerona
Ajax

Oud-Duits-international Bierhoff scoorde bij zijn debuut voor Chievo. Corradi stelde de zege veilig. Oud-Feyenoorder Julio Ricardo Cruz was verantwoordelijk voor de nederlaag van AS Roma

AC Milan

AC Milan

De start van de Italiaanse Serie A werd vertraagd door een probleem met televisiegelden. Pas afgelopen week werd een akkoord bereikt. Zes kapitaalkrachtige clubs toonden zich bereid de kleinere clubs financieel te steunen.

De elf kleine clubs weigerden akkoord te gaan met een aanbod van twee betaalzenders. Door de bereidwilligheid van Juventus, AC Milan, Internazionale, AS Roma, Lazio Roma en Parma