PSV begint zondag ongewijzigd aan de uitwedstrijd tegen Vitesse. Trainer Mark van Bommel voert geen mutaties door ten opzichte van de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd donderdag tegen PEC Zwolle.

Gastón Pereiro heeft daardoor ook in De GelreDome een basisplaats. De Uruguayaan vormt het middenveld met Pablo Rosario en Jorrit Hendrix, terwijl Michal Sadílek op de bank begint.

Achterin kiest Van Bommel met Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever en Angeliño voor de vaste namen en voorin starten Steven Bergwijn, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

Bij Vitesse keert captain Bryan Linssen terug in het elftal, nadat hij dinsdag tegen AZ (2-2) ontbrak door een blessure. Voormalig PSV-doelman Remko Pasveer krijgt van trainer Leonid Slutsky opnieuw de voorkeur boven Eduardo.

PSV kan koppositie heroveren

Vitesse tegen PSV begint zondag om 16.45 uur in De GelreDome en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Als de Eindhovenaren winnen, dan nemen ze de koppositie in de Eredivisie weer over van Ajax.

De Amsterdammers wonnen zaterdagavond met 1-4 bij Willem II en hebben nu een punt voorsprong op PSV.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano

Opstelling Vitesse: Pasveer; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Clark; Ødegaard, Serero, Bero, Büttner; Linssen, Buitink