MAGNY-COURS - David Coulhard was vrijdag de snelste tijdens de vrije training voor de Grote Prijs van Frankrijk. De Schot reed met zijn McLaren de snelste ronde van de dag in de middagsessie. 's Morgens was Barrichello het snelste.

Bijna alle coureurs waren in de middag sneller dan in de ochtend. Vlak achter Coulthard was het Raikonnen die de tweede tijd liet noteren. Daarachter was het weer Michael Schumacher die net voor zijn teamgenoot Barrichello, de derde tijd op de klokken zette. De Duitser kan dit weekend in theorie zijn wereldtitel veilig stellen, maar dan moeten zijn concurrenten niet goed scoren.

Arrows

Een apart verhaal was Arrows. Het was de afgelopen week allerminst duidelijk of het Engelse team wel aan de start zou verschijnen dit weekend. Uiteindelijk reisde het team toch af, maar bleven de auto's in de pits staan. De Britten zijn in conflict met aandeelhouder investeringsbank Morgan Grenfell.

Teammanager Tom Walkinshaw meldde onlangs dat nieuwe investeerders (onder meer drankengigant Red Bull) klaarstaan om het team te redden, maar dat hij eerst de huidige aandeelhouders moet uitkopen. Morgan Grenfell blokkeert het overnameplan. Arrows kan intussen de motoren van leverancier Cosworth nauwelijks betalen. Vlak voor de GP van Engeland betaalde teambaas Walkinshaw uit eigen zak een bedrag van 5 miljoen euro aan Cosworth.