AMSTERDAM - Aan de klaagzang van Bart Goor over Feyenoord lijkt geen einde te komen. De Belgische middenvelder, die voor drie jaar kan tekenen bij Anderlecht, reageerde in Het Nieuwsblad teleurgesteld op het bericht dat zijn landgenoot Timmy Simons komend seizoen niet naar Rotterdam komt. "Dat had men mij anders beloofd", liet Goor weten.

"Ik had enorm op de komst van Timmy Simons gerekend", vervolgde de Belg vanuit zijn Turkse vakantieadres. "Een Nederlandstalige op een cruciale positie in het elftal was precies wat we nodig hadden na dit magere seizoen. Het is heel spijtig, maar ik ga er mijn conclusies uit trekken. Ik ga wel eerst zelf nog bellen met de club om te horen wat ze zeggen. Als het gesprek niet oplevert wat ik ervan verwacht, dan hebben we een probleem."

Uitstekend seizoen

De serieuze interesse van Anderlecht laat Goor niet koud. "Anderlecht speelt misschien in de UEFA Champions League en doet volgend seizoen weer voluit mee voor de titel. Het spreekt me enorm aan. Of ik nu spijt heb dat ik na Hertha BSC voor Feyenoord koos? Nee. Voor mij persoonlijk was het een uitstekend seizoen. Feyenoord is top. Er zitten elke wedstrijd 50.000 supporters op de tribune. Maar ik ben ambitieus en wil ook nog prijzen halen. Ik ben geen ruziemaker en hoop dat we hier op een vriendschappelijke manier uitkomen."

Onbespreekbaar

Technisch directeur Mark Wotte heeft al eerder aangegeven dat een vertrek van Bart Goor bij Feyenoord onbespreekbaar is. De Belgisch international staat nog tot medio 2007 onder contract in De Kuip.