EINDHOVEN - Trainer Guus Hiddink van PSV kan woensdagavond in de thuiswedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen AC Milan waarschijnlijk over Wilfred Bouma beschikken. De verdediger lijkt op tijd hersteld van een rugblessure. "Ik ben van de partij wanneer ik geen terugslag meer krijg", zei Bouma dinsdag na de training.

Het meespelen van Bouma is een opsteker voor PSV. Trainer Hiddink kan tegen AC Milan namelijk geen beroep op de geschorste verdediger André Ooijer doen. Theo Lucius vervangt de rechtsback. De Brabander krijgt als opdracht zoveel mogelijk naar het middenveld door te schuiven.

Jan Vennegoor of Hesselink begint als centrumspits. Hij krijgt de voorkeur boven Robert en Sibon. De Tukker begon tijdens de door PSV verloren uitwedstrijd tegen AC Milan (2-0) nog op de bank. Hiddink gaf toen de voorkeur aan de aanvallers Beasley, Park en Farfan. Beasley is nu geblesseerd.

Op scherp

Mark van Bommel, Johann Vogel, Phillip Cocu en Jan Vennegoor of Hesselink kunnen zich woensdagavond geen gele kaart meer permitteren. Bij een volgende prent missen ze de volgende Europese wedstrijd van hun club.

Bij AC Milan staat Massimo Ambrosini op scherp. De middenvelder mist bij een volgende gele kaart - indien zijn club doorgaat - de finale van de Champions League in Istanbul.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Gomes; Lucius, Alex, Bouma en Lee; Van Bommel, Vogel en Cocu; Park, Vennegoor of Hesselink en Farfan.