ROTTERDAM - Volgens Ruud Gullit is de halve finale van de Amstel Cup tegen PSV van woensdagavond de enige mogelijkheid om nog iets van het seizoen te maken. "Anders is het seizoen over. Het meest frustrerende is dat we het in zo'n korte tijd hebben weggegeven. Dat neem ik vooral mezelf kwalijk, want ik ben degene die verantwoordelijk is", aldus de Feyenoord-coach.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

De trainer van de Rotterdammers zegt zijn ploeg de verliesbeurten tegen FC Den Bosch en Ajax niet kwalijk te nemen. "Ik ben het meest teleurgesteld in mezelf. Ik ben er niet in geslaagd om de ploeg op scherp te krijgen. Dat is teleurstellend."

Aderlating

Feyenoord mist tegen PSV de geblesseerden Hossam Ghaly, Patrick Lodewijks, Patrick Paauwe, Patrick Mtiliga en Christian Gyan. Vooral de afwezigheid van Ghaly, die een hersenschudding overhield aan de wedstrijd tegen Ajax, is een aderlating.

Gullit: "Ghaly was niet in grootse vorm, maar is wel een speler die een bal afpakt. Die mis ik nu. Hofs is gelukkig weer inzetbaar. De belangen zijn woensdag duidelijk. We hebben geprobeerd de wedstrijd tegen Ajax te verwerken en er iets positiefs mee te doen. Dat is niet makkelijk, maar misschien is het ons geluk dat we het tegen PSV meteen goed kunnen maken."