EINDHOVEN - Met een rustige training begon PSV maandag de voorbereidingen op het tweede duel met Olympique Lyon in de kwartfinale van de Champions League. Het kan bijna niet anders of trainer Guus Hiddink verdedigt woensdag met zijn beste team het gelijke spel (1-1) uit de eerste ontmoeting tussen beide ploegen.

Hiddink, die dinsdag nogmaals traint, kan woensdag gewoon weer een beroep op Park, Ooijer en Vogel doen. De Koreaan ontbrak zaterdag in de selectie voor het duel met FC Den Bosch. Hij klaagde over kleine pijntjes en kreeg rust voorgeschreven.

Ooijer en Vogel keken vanaf de bank tevreden toe hoe PSV weer een stap richting de landstitel zette. Zij mankeerden echter niets en zijn tegen Olympique Lyon gewoon inzetbaar.

Olympique Lyon

Evenals zijn Nederlandse collega kan ook trainer Paul Le Guen van Olympique Lyon zijn beste spelers opstellen. De oefenmeester nam zaterdagavond tijdens het gelijke spel tegen Nantes (2-2) geen enkel risico. Hij hield de aanvallers Wiltord, Gouvou en Malouda op de bank. Verdediger Abidal en middenvelder Juninho mochten op de tribune plaatsnemen.