PORT OF SPAIN - Trinidad en Tobago verwacht de nieuwe bondscoach Leo Beenhakker 4 april op het hoofdkantoor van de voetbalbond, alleen weet Beenhakker zelf nog van niets. "We hebben contact gehad, maar er is nog geen sprake van een overeenkomst", aldus de voormalig bondscoach van Oranje.

De nationale bond van Trinidad meldde vrijdag op de eigen website dat Beenhakker benoemd is om de resterende zeven WK-kwalificatieduels te leiden. "Leuk dat ze zo enthousiast zijn, maar zo ver is het nog niet. Moet ik me maandag melden? Nou, dat is nieuws voor me. Hoe het afloopt? Ik zou zeggen: volg die website."

Fntastische jaren

Volgens Beenhakker werd donderdag telefonisch het eerste contact gelegd. "Vrijdagochtend had ik nog een mailtje, daarbij is het gebleven. Het lijkt me geen grap, want volgens mij is 1 april in Trinidad niet zo actueel. Natuurlijk kunnen we erover praten, het Latijnse voetbal bevalt me. Ik heb in Spanje en Mexico fantastische jaren gehad. Er zijn slechtere plekken op de wereld om te leven en te werken."