PSV begint zondag met Joshua Brenet aan de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De 23-jarige verdediger neemt de plaats in van Santiago Arias.

Arias ontbreekt in de wedstrijdselectie van PSV vanwege een blessure. De Colombiaan zou bovendien in de belangstelling staan van Swansea City.

Ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen NAC Breda voert trainer Phillip Cocu geen wijzigingen door in zijn opstelling.

De verdediging wordt verder gevormd door Derrick Luckassen, Nicolas Isimat-Mirin en Kenneth Paal. Jorrit Hendrix, Marco van Ginkel en Gaston Pereiro starten wederom op het middenveld.

Steven Bergwijn, Jürgen Locadia en Hirving Lozano vormen opnieuw de aanval. Luuk de Jong moet zich wederom tevredenstellen met een plek op de bank.

Derde competitiezege

PSV kan tegen Roda zijn derde competitiezege van dit seizoen boeken. De Eindhovenaren wonnen eerder met 1-4 bij NAC en met 3-2 van AZ.

Roda wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen. De Limburger verloren met 1-3 tegen Vitesse en met 4-2 bij PEC Zwolle.

De wedstrijd tussen PSV en Roda  begint om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Luckassen, Isimat-Mirin, Paal; Hendrix, Van Ginkel, Pereiro; Bergwijn, Locadia en Lozano.

Opstelling Roda JC: Jurjus; Kum, Ananou, Werker, Van Peppen; Gnjatic, Gustafson, El Makrini; Paulissen, Vancamp en Rosheuvel.