CAIRO - België is woensdagavond in een oefeninterland tegen Egypte zwaar onderuit gegaan. De Rode Duivels verloren in Caïro met 4-0. Motaeib (twee), Abdelmalek en Hosni maakten de doelpunten. Bij de thuisploeg ontbrak Feyenoorder Ghaly wegens een blessure.

België trad aan met Buffel (ex-Feyenoord) in het basisteam. Hij werd in de 73e minuut vervangen door ex-Ajacied Soetaers. Buffel leek vroeg in de eerste helft de score nog wel te openen, maar zijn treffer werd door de arbiter ten onrechte afgekeurd.

Duitsland

Duitsland speelde woensdagavond in Düsseldorf de topwedstrijd tegen Argentinië. De gastheer van het komende WK hield de Zuid-Amerikanen op een gelijkspel van 2-2. De Duitsers namen de leiding door een benutte strafschop van Frings. Crespo maakte daarna, ook van elf meter, de gelijkmaker. Nog voor de pauze bracht Kuranyi de thuisploeg weer op voorspong. Lang leek die goal genoeg, maar een tweede treffer van Crespo bracht de eindstand op 2-2.

Frankrijk

In Parijs eindige het duel tussen Frankrijk en Zweden in 1-1. Die stand werd al voor rust bereikt. Ljungberg maakte het openingsdoelpunt namens Zweden, waarna Trezeguet de gelijkmaker binnenschoot.

Italië

Italië was in eigen huis succesvoller. De 'Azurri' wonnen in Calgiari met 2-0 van Rusland. De talentvolle aanvaller Gilardino tekende na rust voor de 1-0. Barone maakte het tweede Italiaanse doelpunt.