San Antonio Spurs en Toronto Raptors hebben zich in de nacht van donderdag op vrijdag geplaatst voor de tweede ronde van de playoffs in de NBA.


 

Vijfvoudig kampioen San Antonio won de zesde wedstrijd tegen Memphis Grizzlies, in de eerste ronde van de play-offs, met 103-96.

Memphis had halverwege de wedstrijd nog een voorsprong van vijf punten (45-50). Door de overwinning brachten de Spurs de stand in de best-of-sevenserie op 4-2.

Kawhi Leonard nam 29 punten van San Antonio Spurs voor zijn rekening, en Tony Parker 27. In de volgende ronde nemen de Spurs het op tegen Houston Rockets.

DeRozan

Toronto Raptors plaatste zich ten koste van Milwaukee Bucks voor de tweede ronde. De zesde ontmoeting met de Bucks werd door de Raptors met 92-89 gewonnen. Toronto verspeelde in de derde periode een voorsprong van 25 punten.

In het slot van de wedstrijd kwam het dankzij DeMar DeRozan toch nog goed voor de Raptors, die in de best-of-sevenserie op 4-2 kwamen.

Toronto neemt het in de tweede ronde van de play-offs op tegen regerend kampioen Cleveland Cavaliers van sterspeler LeBron James.