ATHENE - Andre Ooijer ontbreekt dinsdagavond waarschijnlijk in de basisopstelling van PSV voor de laatste wedstrijd in de eerste groepsronde van de Champions League bij Panathinaikos. De rechtsback ondervindt nog steeds hinder van een enkelblessure en wordt vermoedelijk ontzien.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Trainer Hiddink wil met het oog op de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Feyenoord geen risico met Ooijer nemen. PSV is namelijk al verzekerd van deelname aan de volgende ronde van de Champions League. Bij een gelijkspel of zege tegen de Grieken zijn de Eindhovenaren groepswinnaar.

"Dat is leuk", vond Hiddink. "Maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit of je eerste of tweede wordt." Bij een zege zondag op Feyenoord vergroot PSV het verschil met de Rotterdammers tot veertien punten.

Jefferson Farfan mag het tegen Panathinaikos waarschijnlijk als centrumspits proberen. De Peruviaan, gestart als vleugelspits, krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Gerald Sibon. Czaba Feher is de logische vervanger van Ooijer rechts in de defensie.

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Feher, Alex, Bouma en Lee; Van Bommel, Cocu en Vogel; Park, Farfan en Beasley.