MILAAN - Cagliari heeft de eerste wedstrijd in de derde ronde van het toernooi om de Italiaanse voetbalbeker tegen titelverdediger Lazio met 2-1 gewonnen. Routinier Gianfranco Zola maakte zondag de winnende treffer vanaf de strafschopstip.

Inter maakte tegen Bologna een achterstand van 0-1 (Bellucci) vlak voor rust ongedaan (Vieri) en won uiteindelijk met 3-1 dankzij late treffers van Recoba en oud-Feyenoorder Cruz. De weer fitte Edgar Davids en Andy van der Meyde stonden in de basis. Davids speelde de hele wedstrijd, Van der Meyde maakte een kwartier voor tijd plaats voor Recoba.

AC Milan

AC Milan won zaterdag al met 2-1 bij Palermo. Crespo en Seedorf maakte de Milanese doelpunten, waardoor de return voor eigen publiek normaal gesproken een formaliteit is. Fiorentina verraste Parma: 2-0. Portillo en Valdes scoorden.

Juventus

Juventus had vrijdag in Bergamo al met 2-0 verloren van Atalanta. Lazzari was de schutter die de club uit Turijn, dinsdag gastheer voor Ajax, op de pijnbank legde. AS Roma krijgt het nog veel moeilijker de laatste acht te bereiken, na de nederlaag in eigen stadion tegen Siena: 1-2. De Noor Tore Andre Flo schoot tweemaal raak voor de bezoekers.