Luciano Narsingh kende dinsdagavond een succesvol debuut voor Swansea City tegen Southampton. De 26-jarige aanvaller kwam als invaller in het veld en gaf een assist op Gylfi Sigurdsson, die de winnende treffer maakte: 2-1.

"Het is een goede start voor mij. We hebben een thuisduel gewonnen bij mijn debuut, dus ik ben erg blij", aldus Narsingh op de clubsite.

De negentienvoudig international verruilde PSV vorige maand voor Swansea en tekende een contract voor tweeënhalf jaar bij de Premier League-club.

"Ik moet hier hard blijven werken. Ik ben niet gelukkig omdat ik me nog moe voelde in het veld. Als ik hard blijf trainen word ik fysiek sterker en kan ik meer van waarde zijn voor het team", zei Narsingh.

Narsingh hoopt met zijn voorzetten en snelheid een toegevoegde waarde te zijn voor de club uit Wales. "Ik ben sterk in de ruimte. Als ik de bal krijg, loop ik. Vandaag gaf ik een goede assist, maar ik moet zeggen dat Sigurdsson het ook sterk afmaakte. Ik hoop hier veel meer assists te geven, daar zal ik hard voor werken."

Impact

Trainer Paul Clement was blij met het optreden van Narsingh. "Hij had met zijn invalbeurt onmiddellijk impact op de wedstrijd. Narsingh gaf een prima voorzet die schitterend afgemaakt werd door Sigurdsson."

Swansea City, waar ook de Nederlanders Leroy Fer en Mike van der Hoorn spelen, staat door de overwinning op twee punten van de onderste drie plekken in de Premier League, die aan het eind van het seizoen degradatie betekenen.

Komend weekend staat voor de nummer zeventien het duel met nummer vijf Manchester City op het programma.

"Deze overwinning geeft vertrouwen, maar nu moeten we weer door naar de volgende wedstrijd. Dan spelen we tegen Manchester City, dus zullen we weer een hoog niveau moeten halen om punten te pakken", aldus Narsingh.

Bekijk de uitslagen, de stand en het programma in de Premier League