AMSTERDAM - FC Groningen heeft de hoop nog niet opgeheven om Youri Mulder in te lijven. Dinsdag raakten de onderhandelingen in een impasse, woensdag liet FC Groningen-directeur Hans Nijland in het Dagblad van het Noorden weten dat het nog niet definitief over is. "We zoeken koortsachtig naar een oplossing, maar niet ten koste van alles. Er is ons veel aan gelegen voor het weekeinde duidelijkheid te hebben."
FC Groningen
Dagblad van het Noorden

"Vrijwel elk onderdeel van het contract zou variabel worden", vertelde de Schalke-spits na afloop van de contractonderhandelingen op dinsdag in het Dagblad van het Noorden. "Ik heb er vier uur gezeten, maar het werd me gewoon te ingewikkeld. Ik heb nog gezegd: ik wil best minder verdienen, maar laten we het simpel houden. Op een gegeven moment ben ik opgestaan om weg te gaan."

Mulder

Mulder, die de afgelopen negen jaar voor Schalke 04 uitkwam en weer naar Nederland wil, vindt dat Groningen moet 'doorpakken'. "Ze moeten niet zo moeilijk doen, maar doorpakken. Als ik dinsdag 'ja' had gezegd, dan had ik iets gedaan waar ik niet helemaal achtersta. En ik wil er wel helemaal achter kunnen staan."

Tien dagen geleden leek Mulder nagenoeg rond met de Groningers.

/SPORTYouri Mulder vrijwel zeker naar FC Groningen