Luciano Narsingh keert zaterdag terug in de selectie van PSV dat het in eigen huis opneemt tegen FC Twente.

De buitenspeler viel begin vorige week met hamstringklachten uit in de met 3-1 verloren bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Jeroen Zoet ontbreekt nog, waardoor Remco Pasveer zaterdag weer onder de lat staat bij PSV. Ook Jürgen Locadia, Siem de Jong en Jorrit Hendrix ontbreken nog bij PSV.

"Zoet moet de interlandperiode gebruiken om fit te raken", zei trainer Philip Cocu vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Twente. "Voor Siem de Jong komt het duel simpelweg te vroeg."

Willems

Jetro Willems, die morgen wel bij de selectie zit, is niet opgeroepen door Danny Blind voor de komende interlands van het Nederlands elftal. "Hij moet zich terugknokken", zei Cocu over de situatie van zijn vleugelverdediger. "Ik ben ervan overtuigd dat het hem gaat lukken."

"Zelf vond ik dat hij weer langzaam beter aan het worden was. Alleen tegen Bayern München waren we ontevreden over hem."

De trainer van PSV was positief over FC Twente. Vorig jaar dreigde een faillisement, nu staan de Tukkers zesde in de Eredvisie. "Daar verdient trainer René Hake complimenten voor."

"Hij is altijd rustig gebleven en heeft met de club met beperkte middelen een goede selectie weten samen te stellen. Het is een ploeg met veel creativiteit en een team waar we respect voor moeten hebben", besluit Cocu.

Twente

Bij FC Twente ontbrekenn Fredrik Jensen (voetblessure) en Chinedu Ede. “Chinedu heeft nog dusdanig last van zijn rug dat hij niet kan spelen. We hebben verschillende opties om zijn afwezigheid in te kunnen vullen, daar gaan we op een goede manier mee aan het stoeien”, zegt trainer Hake op de website van zijn club.

Het duel tussen PSV en FC Twente start om 19.45 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt gefloten door Serdar Gözübüyuk. 

Bekijk het programma, de stand en de uitslagen in de Eredivisie