Inter-aanvoerder Mauro Icardi snapt niet hoe het kan dat zijn ploeg steeds weer dezelfde fouten maakt. In de Europa League gingen de Italianen donderdag met 2-1 onderuit tegen Southampton.

"Elke keer dat we een doelpunt tegenkrijgen, storten we helemaal in", analyseerde de Argentijn. "Het gebeurt keer op keer, dat we uit het niets een tegendoelpunt krijgen en het dan helemaal kwijt zijn."

De club uit Milaan kwam in de eerste helft via Icardi nog op voorsprong. Maar in de tweede helft keerden de 'Saints', mede door een doelpunt van Virgil van Dijk, het tij.

Inter staat laatste in een poule waar ook Sparta Praag en Hapoel Beer Sheva zitten. Kans op overwintering in het toernooi is miniem. "Het wordt moeilijk, maar zo lang de kans er is blijven we er voor vechten. Het geluk is niet aan onze zijde, alles gaat fout."

De Boer

De 23-jarige aanvaller liet zich ook nog uit over het ontslag van Frank de Boer. "In de voetballerij is een trainer altijd het kind van de rekening, omdat het onmogelijk is om 25 spelers te ontslaan."

"Als een trainer vertrekt, is het omdat de spelers niet alles hebben gegeven", blikt hij kritisch terug op de periode onder de Nederlandse trainer.

Bekijk het programma, de stand en de uitslagen van de Europa League