Daley Blind kon amper geloven dat Manchester United zaterdag tegen Burnley geen treffer wist te maken. De Nederlander zag de ene opgelegde kans na de andere tijdens de wedstrijd op Old Trafford, maar toch konden de fans geen enkele keer juichen.

"Dit is moeilijk te geloven. Volgens mij hebben we zeker vijftien kansen gecreëerd", zei Blind na het 0-0 gelijkspel.

De officiële statistieken spraken zelfs van 34 doelpogingen. "Ongelooflijk dat we niet één doelpunt hebben gemaakt. De keeper van Burnley (Tom Heaton, red.) speelde heel goed, maar dat kwam vooral door ons. Omdat wij zoveel kansen misten, kreeg hij steeds meer vertrouwen."

Manager José Mourinho liet zich na afloop niet zien bij de pers. De Portugees was in de rust naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Mark Clattenburg, met wie hij ruzie had gemaakt.

Assistent Rui Faria moest uitleg geven. "De scheidsrechter heeft het fantastisch gedaan, meer wil ik niet zeggen", zei de Portugees. "De spelers hebben er alles aan gedaan en heel veel kansen gecreëerd. We moeten ons pas zorgen maken als we dat niet meer doen."

Manchester United wacht nu al vier wedstrijden op een competitiezege. De nummer acht van de Premier League scoorde in die vier duels maar één keer (1-1 tegen Stoke City).

Bekijk het programma, de uitslagen en de stand in de Premier League