Vincent Janssen zegt nog steeds vertrouwen in eigen kunnen te hebben, ondanks het uitblijven van doelpunten bij Tottenham Hotspur. Dinsdag benutte de spits een strafschop, in het met 2-1 verloren League Cup-duel met Liverpool.

De treffer van Janssen was zijn tweede treffer in de League Cup, maar in de competitie staat de Oranje-international die overkwam van AZ nog droog.

"Als spits wil je altijd scoren", zegt Janssen op de website van zijn club. "Toen de scheidsrechter een penalty gaf, heb ik meteen de bal gepakt en schoot hem ik erin."

Janssen zei geen zenuwen te voelen om op een vol Anfield Road de strafschop te nemen. "Ik heb genoeg vertrouwen, het is uiteindelijk gewoon een penalty. Het maakt niet uit in welk stadion ik speel, of dat ik al lang niet gescoord heb."

Janssen baalde van de bekeruitschakeling. "Beide ploegen kregen goede kansen. Michel Vorm verrichtte een hoop goede reddingen."

"Het is ongelukkig dat we verliezen, we kregen echt mooie kansen om de 2-2 te maken."

Pochettino

Tottenham-trainer Mauricio Pochettino roemde de Nederlandse spits. "Hij was fantastisch vandaag. Hij speelde erg goed, gaf werkelijk alles en maakte een doelpunt."

"We zijn blij met Vincent'', zei de Argentijn. "We moeten in ogenschouw nemen dat hij pas 22 jaar is en uit de Nederlandse competitie komt."

"We moeten hem tijd gunnen. Eén ding is duidelijk: hij is een speler die keihard werkt en die zich nooit verstopt. De toewijding die hij toont, zowel in wedstrijden als op trainingen, is fantastisch.''