Jürgen Locadia heeft maandag na bijna twee maanden afwezigheid de groepstraining bij PSV hervat. Jeroen Zoet richt zich op de wedstrijd van zaterdag tegen Vitesse.

De 22-jarige Locadia raakte op 28 augustus geblesseerd aan zijn lies in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Hij speelde dit seizoen tot dusver vier wedstrijden voor PSV waarin hij niet tot scoren kwam.

De Eindhovenaren bereiden zich voor op de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam dinsdag in de tweede ronde van de KNVB beker. Die wedstrijd zal voor Locadia uiteraard nog te vroeg komen.

Jeroen Zoet is ook tegen Sparta niet beschikbaar, meldt Eindhovens Dagblad. De doelman ontbrak afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam (1-0) wegens spierkrachten.

PSV treedt in de KNVB-beker doorgaans aan met tweede doelman Remko Pasveer. De verwachting is dat Zoet zaterdag bij de wedstrijd tussen Vitesse en PSV in Arnhem weer mee kan spelen.

Willems

Jetro Willems is dinsdag tegen Sparta weer beschikbaar. De vleugelverdediger ontbrak zaterdag tegen Sparta,omdat hij vrijdagnacht vader werd van een dochter. Santiago Arias verving hem. Siem de Jong miste de wedstrijd tegen Sparta ook vanwege een kuitblessure. Mogelijk is hij er dinsdag weer niet bij. 

"We zullen goed voor de dag moeten komen morgen en ook doorgaan. Dan trek je dat goede gevoel en vertrouwen door naar de Vitesse wedstrijd zaterdag tegen Vitesse", blikte trainer Phillip Cocu maandag vooruit,

De bekerwedstrijd tussen Sparta en PSV begint dinsdag om 20.45 uur.

Bekijk het volledige programma in het KNVB-bekertoernooi