Trainer Frank de Boer voelt zich naar eigen zeggen nog steeds gesteund door de clubleiding bij het kwakkelende Internazionale.

Inter leed zondag een pijnlijke nederlaag tegen Atalanta Bergamo (2-1) en pakte uit de laatste vier competitieduels slechts één punt. De club zakte daardoor naar de veertiende plaats in de Serie A.

"Ik weet niet of ik woensdag tegen Torino nog op de bank zit. Het enige dat ik kan doen, is hard werken", liet de 46-jarige De Boer na het verlies tegen Atalanta weten.

"Drie nederlagen op rij past niet bij een grote club als Inter. Ik weet dat mijn ploeg veel beter kan. We hadden tegen Atalanta na onze gelijkmaker de tweede goal moeten maken. De kansen hebben we gehad. Door een gebrek aan concentratie bleef een voorsprong echter uit en dat werd ons in de slotfase fataal."

Volgens De Boer staat het bestuur nog wel achter het team en de huidige trainersstaf. "De voorzitter en de eigenaars zijn momenteel niet in Italië, maar ik voel hun vertrouwen. We zullen echter snel voor een ommekeer moeten zorgen en dat kan alleen door te gaan winnen."

De Boer is sinds begin augustus werkzaam bij Inter. Hij vertrok na vijfenhalf jaar bij Ajax en volgde in Milaan de ontslagen Roberto Mancini op.

Bekijk de uitslagen, het programma en de stand in de Serie A