De ernstig zieke Fernando Ricksen krijgt opnieuw een benefietwedstrijd. Op 25 maart neemt een team met Engelse oud-internationals het op tegen een ploeg met voormalige spelers van Glasgow Rangers.

De organisatie laat op Facebook weten dat onder anderen Paul Scholes en Teddy Sheringham in actie zullen komen namens de Engelse oud-internationals. Michael Mols zal meedoen aan de zijde van Rangers.

De benefietwedstrijd wordt gespeeld op Highbury, het stadion van Fleedwood Town. Als de gezondheid van Ricksen het toelaat, zal hij ook aanwezig zijn bij het duel.

De oud-verdediger lijdt al sinds 2013 aan de spierziekte Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS). De opbrengst gaat naar de stichting die Ricksen heeft opgericht voor zijn strijd tegen ALS.

De 40-jarige Limburger kwam in het verleden zes seizoenen uit voor Glasgow Rangers en stond ook bij Fortuna Sittard, AZ en Zenit Sint-Petersburg onder contract.

Vorig jaar werd er al een benefietwedstrijd voor Ricksen georganiseerd op Ibrox, de thuishaven van Rangers. Fortuna Sittard zorgde ook voor een benefietduel voor de voormalig Oranje-international.