Watford staat een week na de verrassende overwinning tegen Manchester United weer met beide benen op de grond. De ploeg verloor maandagavond met 2-0 bij het gepromoveerde Burnley, dat daardoor de onderste regionen van de Premier League verlaat.

Watford moest het stellen zonder Daryl Janmaat, die herstellende is van een schouderblessure. De Nederlandse Marokkaan Nordin Amrabat speelde een klein uur mee.

Steven Defour speelde een belangrijke rol bij de thuisploeg. De Belg gaf zowel bij de 1-0 van Jeff Hendrick als bij de 2-0 van Michael Keane de assist. De goals vielen in de 38e en vijftigste minuut.

Burnley komt door de overwinning net als Watford op zeven punten uit zes wedstrijden. Dankzij een beter doelsaldo staat Watford elfde en Burnley twee plaatsen lager.

Serie A

In Italië nam Atalanta afstand van de laatste plaats in de Serie A. De formatie won de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Crotone met 1-3.

Andrea Petagna, Jasmin Kurtic en Alejandro Gomez troffen doel voor de bezoekers. Atalanta speelde het laatste halfuur met tien man na een rode kaart voor Franck Yannick Kessie.

Simmy Nwankwo profiteerde in de slotfase van het nummerieke overwicht van de thuisploeg. Atalanta vergrootte de voorsprong op Crotone tot vijf punten.

Cagliari won de thuiswedstrijd tegen Sampdoria met 2-1. Federico Melchiorri maakte in de 88e minuut het winnende doelpunt voor de club uit Sardinië.

Primera Division

Deportivo Alavés boekte in Spanje de tweede overwinning van het seizoen. De Basken versloegen Granada met 3-1 en staan nu negende in de Primera Division. Alavés zorgde onlangs nog voor een stunt door te winnen in Camp Nou bij het debuut van Jasper Cillessen voor Barcelona.