Arjen Robben heeft zondag voorzichtig de groepstraining bij Bayern München hervat. De blessuregevoelige aanvaller, die in de voorbereiding op het nieuwe seizoen opnieuw geblesseerd raakte, deed het eerste half uur mee. 

Daarna volgde hij een individueel programma, net als verdediger Jérôme Boateng die eveneens op de weg terug is na een blessure.

De aanvoerder van het Nederlands elftal stond de laatste maanden van het afgelopen seizoen geblesseerd aan de kant. Robben (32) begon fit aan de voorbereiding, maar raakte in juli al tijdens de eerste oefenwedstrijd van Bayern weer geblesseerd. Opnieuw moest de vleugelspits wekenlang revalideren.

Wanneer Robben en Boateng hun rentree kunnen maken, is nog onduidelijk. De openingswedstrijd in de Champions League dinsdag tegen de Russische club FK Rostov komt zeker te vroeg voor het duo.

Bayern heeft zijn eerste twee duels in de Bundesliga overtuigend gewonnen. Op 19 oktober speelt Bayern thuis tegen PSV in de Champions League, twee weken later staat de wedstrijd in Eindhoven op het programma.