Arjen Robben hervat zondag bij Bayern München de groepstraining, zo vertelde trainer Carlo Ancelotti donderdag tijdens een persconferentie. 

De 32-jarige Robben raakte medio juli geblesseerd. Hij liep tijdens een oefenpotje een spierblessure op in zijn bovenbeen.

Daarna werkte hij individueel aan zijn herstel. Met zijn terugkeer in de groepstraining komt ook zijn rentree in de hoofdmacht van Bayern weer wat dichterbij.

Naast Robben keert Jérôme Boateng zondag terug bij de groepstraining van Bayern München. De verdediger raakte tijdens het EK deze zomer in Frankrijk geblesseerd.

Serie

Verdediger Holger Badstuber, die sinds half februari uit de roulatie is, moet zich vooralsnog houden aan een individueel trainingsprogramma. Douglas Costa en Renato Sanches zijn weer helemaal fit.

Bayern speelt vrijdag uit tegen Schalke 04. Het is de eerste wedstrijd in een serie van zeven duels in twintig dagen. "Het is een belangrijke periode en we zijn er klaar voor", zei Ancelotti.

Bayern speelt op 19 oktober thuis tegen PSV in de Champions League. Twee weken later staat het duel in Eindhoven op het programma.

Bekijk het programma en de stand in de Bundesliga