Cristiano Ronaldo kan zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Osasuna zijn eerste speelminuten van dit seizoen maken bij Real Madrid. De Portugese sterspeler heeft net als Karim Benzema deze week de training hervat na een periode van fysieke problemen. 

Ronaldo liep in juli een knieblessure op tijdens de gewonnen EK-finale tegen Frankrijk, Benzema stond de afgelopen weken aan de kant met heupklachten.

De Fransman kwam begin augustus als invaller wel in actie tijdens de wedstrijd om de Europese Supercup tegen Sevilla, die Real Madrid in de verlenging won (3-2). Daarna hield een heupblessure Benzema aan de kant.

Hij miste net als Ronaldo de eerste twee competitiewedstrijden van de winnaar van de Champions League, tegen Real Sociedad (3-0) en Celta de Vigo (2-1).

Trainer Zinedine Zidane kan zijn vedettes zaterdag tegen Osasuna weer wat speeltijd geven.

Messi

Lionel Messi deed woensdag voor een deel mee aan de groepstraining de FC Barcelona. De sterspeler is herstellende van een lichte blessure aan het schaambeen. Na het eerste gedeelte werkte Messi een individueel programma af.

Messi miste dinsdag de interland van Argentinië tegen Venezuela (2-2) en reisde eerder terug naar Spanje om aan zijn herstel te werken. 

Het is nog onzeker of Messi zaterdag in actie kan komen als Barcelona thuis speelt tegen Deportivo Alaves.

Bekijk het programma en de stand in de Primera Division