Sam Allardyce heeft Michail Antonio opgenomen in zijn eerste wedstrijdselectie als bondscoach van Engeland. De 26-jarige aanvaller van West Ham United had nog nooit een uitnodiging gehad voor de nationale ploeg.

''Michail is in een geweldige vorm op dit moment. Hij heeft negen doelpunten gemaakt in zijn eerste seizoen, is een geweldig talent en een echte doelpuntenmaker'', aldus Allardyce zondag over Antonio.

De coach heeft ook Joe Hart opgenomen in zijn selectie. De 29-jarige doelman is zijn plek in het elftal bij Manchester City kwijtgeraakt en hoopt nog deze transferwindow te vertrekken.

Theo Walcott van Arsenal en Danny Drinkwater van Leicester City keren terug in de selectie. Beide spelers ontbraken afgelopen zomer op het EK in Frankrijk. Ook Wayne Rooney is van de partij.

Allardyce werd eind juli aangesteld als bondscoach van Engeland. 'Big Sam' is de opvolger van Roy Hodgson, die een maand eerder ontslag nam nadat Engeland door IJsland werd uitgeschakeld in de achtste finales van het EK.