Voetbal

Cocu hoopt deze transferperiode nog op versterkingen voor PSV

PSV hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt de selectie op enkele posities te kunnen versterken. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het vertrek van enkele spelers.

De Eindhovenaren zijn in ieder geval nog op zoek naar een vervanger voor Marco van Ginkel, die niet opnieuw gehuurd kan worden van Chelsea.

"Achter de schermen wordt hard gewerkt aan versterkingen. Er zullen zeker nog handtekeningen gezet worden. Voor 1 september? Dat weet ik niet. Die kans is wel aanwezig. Op namen ga ik niet in", aldus trainer Phillip Cocu tijdens de persconferentie van vrijdag.

Ook houdt Cocu nog rekening met het vertrek van spelers. "Het is een onzekere tijd voor een aantal spelers. Dat duurt nog een week of twee, daar houden we ook rekening mee in de keuzes die we maken."

AZ

Cocu blikte ook vooruit op de wedstrijd tegen AZ van zondag. "AZ is een heel goed voetballende ploeg, die heel veel snelheid in huis heeft. Met name op de flanken. Daar moeten we op letten. Ze hebben een duidelijke speelstijl, heel herkenbaar, met veel combinatiespel."

PSV begint zondag om 16.45 uur aan het duel met AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion.

Lees meer over:
Tip de redactie