AMSTERDAM - De positie van trainer Erik Gerets lijkt te wankelen. PSV-voorzitter Harry van Raaij verklaarde tegenover Omroep Brabant dat de problemen tussen de Belgische oefenmeester en de spelersgroep nog niet uit de wereld zijn.
PSV
Omroep Brabant

Van Raaij gaat naar China om daar te praten met Gerets en enkele spelers. De PSV-selectie bereidt zich momenteel in Azië voor op het nieuwe seizoen.

In januari uitten acht spelers al hun onvrede tegenover Gerets. Het achttal stemde tegen het aanblijven van Gerets. "Ik weet dat bepaalde spelers een andere trainer willen, maar dat zijn er maar acht van de vijfentwintig. Dat is nog lang geen meerderheid. Er kunnen er slechts elf spelen, dus is het logisch dat er soms scheve gezichten zijn", klonk het zalvend uit de mond van Van Raaij.

Een aantal voetballers zou zich vooral storen aan de in hun ogen matige communicatieve vaardigheden van Gerets.

Bangkok

Sportief gaat het voor de wind met PSV. De Eindhovenaren sloten hun eerste oefenwedstrijd af met een overwinning. In Bangkok werd het nationale elftal van Thailand met 4-1 verslagen. De Eindhovense doelpunten kwamen op naam van Vennegoor of Hesselink, Bruggink, Lucius en Ramzi.

Zondag speelt PSV tegen het nationale Chinese team in China.

/SPORTAcht PSV'ers willen niet verder met Gerets