De scheidsrechters van de voorrondes in de Champions League en Europa League zijn bekend. De tweede wedstrijd tussen Ajax en PAOK Saloniki staat woensdag onder leiding van de Engelsman Anthony Taylor. 

Taylor is met 37 jaar een jonge scheidsrechter. Sinds 1 januari 2013 staat hij op de internationale lijst. De Engelsman floot Ajax nog nooit. Wel was hij meermaals assistent bij wedstrijden van de Amsterdamse club.

Ajax wist in de thuiswedstrijd tegen de Griekse club niet verder te komen dan 1-1. Bij winst moeten de Ajacieden nog door de play-offs om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken.

De wedstrijd in Thessaloniki begint woensdag om 20.30 uur.

Ook de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie komt in actie in de derde voorronde van de Champions League. Hij leidt de returnwedstrijd tussen Steaua Boekarest en Sparta Praag. Ook daar eindigde de eerste wedstrijd in 1-1.

Europa League

In de derde voorronde van de Europa League strijden AZ en Heracles Almelo donderdag om een plek in de play-offs, die toegang bieden tot het hoofdtoernooi. De Oostenrijker Robert Schörgenhofer fluit de return tussen AZ en het Griekse Giannina. De Alkmaarders verdedigen een 1-0 zeg uit de thuiswedstrijd.

De tweede ontmoeting tussen Heracles en het Portugese Arouca staat onder leiding van de Zwitser Adrien Jaccottet. De eerste wedstrijd in Almelo werd 1-1.