Vincent Janssen heeft met Tottenham Hotspur in een oefenduel niet kunnen winnen van Juventus. Het werd 2-1 voor de ploeg uit Turijn.

De wedstrijd in het Australische Melbourne maakte deel uit van de International Champions Cup.

Janssen en Michel Vorm begonnen in de basis bij de Spurs, die al na een kwartier tegen een 2-0 achterstand aankeken. Doelpuntenmakers Paulo Dybala en Mehdi Benatia zorgden voor de snelle Turijnse voorsprong.

Na ruim een uur spelen werd Janssen gewisseld. Enkele minuten later zorgde Erik Lamela voor de aansluitingstreffer. Verder kwam Tottenham Hotspur echter niet, ondanks pogingen van Lamela en Shayon Harrison. Vorm keepte de hele wedstrijd.

Janssen kwam eerder wel tot scoren. In een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Rotherham United (3-1) scoorde hij eenmaal. De Nederlandse spits maakte deze zomer voor ongeveer 22 miljoen euro de overstap van AZ naar Tottenham Hotspur.

Prettig

Janssen zei na afloop tegen het clubkanaal dat hij zich prettig voelt bij de club. "Het was een eer voor mij om voor het eerst een wedstrijd voor het grote publiek te spelen. Sowieso is het een geweldige week voor mij. Ik leer mijn collega's goed kennen. Ze zorgen ervoor dat ik me thuis voel bij de club."